Een nieuwe job beginnen zonder stress
FeelHealthy > Blog > Een nieuwe job beginnen zonder stress

Een nieuwe job beginnen zonder stress

Voelt u zich gestresseerd om aan uw nieuwe job te beginnen? Maak u geen zorgen, we hebben enkele adviezen om alles vlot te laten verlopen.

 

Stress voelen wanneer u op het punt staat te starten bij een nieuwe werkgever, is een volkomen normaal gevoel. U stapt in een nieuwe en onbekende omgeving, en u wilt er klaar voor zijn. 

 

Om deze overgang zonder stress te laten verlopen, hebben we enkele adviezen verzameld die u kunnen helpen het beste uit deze nieuwe professionele fase te halen.

 

Anticipeer op uw eerste werkdag

 

De avond voor uw eerste werkdag kunt u al bepaalde dingen voorzien. U kunt bijvoorbeeld de outfit die u wilt dragen al klaarleggen, wat u de volgende ochtend keuzestress bespaart. U kunt ook anticiperen op bepaalde logistieke aspecten, zoals het voorbereiden van uw route of het vinden van een parkeerplaats. Zo voorkomt u dat u enkele minuten voor het begin van uw nieuwe job in paniek raakt. 

 

Vermijd vooral de dag ervoor excessen! U wilt niet moe aankomen. Integendeel, u wilt in topvorm zijn. Ga dus niet te laat naar bed, en zorg ervoor zodat u voldoende slaap krijgt.

 

Een rustige ochtend

 

Neem een ontbijt, ook al is het licht, zelfs als uw maag in de knoop zit. Dit geeft uw lichaam een boost na de nacht. Als u tijd hebt, kunt u ook enkele rustige ademhalingsoefeningen doen. Dit zal een positieve invloed hebben op uw dag en ervoor zorgen dat u zich meer ontspannen voelt.

 

Wees uzelf

 

Heb vertrouwen in uzelf. Als u bent aangenomen, is dat omdat de persoon die u heeft aangeworven in u en uw vaardigheden gelooft. U bent hier op uw plaats. Dus wees uzelf, glimlach en wees positief! Probeer uw nieuwe collega’s niet te imponeren. Zorg ook dat u naar ze toe gaat. Ga niet in een hoekje zitten in de hoop dat iemand naar u toe komt.

 

Wees geduldig

 

U wordt niet geacht om alles te weten. Wees dus niet te veeleisend voor uzelf, want u kunt niet alles in een paar dagen leren. Aarzel niet om nota’s te nemen en vragen te stellen. Denk eraan, er zijn geen domme vragen! Het is beter om hulp te vragen dan om fouten te maken.

 

Daarnaast leert u ook uw collega's na verloop van tijd beter kennen. Net als bij vriendschappen worden werkrelaties in de loop der tijd opgebouwd.

 

Communiceer met uw superieuren

 

Aarzel ook niet om af en toe feedback te vragen aan uw superieuren. Dit is een manier om uw successen en verbeterpunten in kaart te brengen. Het helpt u om u te ontwikkelen en open te bloeien in uw nieuwe functie.

 

Blijf relaxed

 

Dit is waarschijnlijk het minst gemakkelijke advies om toe te passen. De eerste dagen wordt u overstelpt met informatie en raakt u misschien in paniek door de hoeveelheid informatie die u moet verwerken. Maak u geen zorgen, het komt allemaal goed! Indien nodig kan u Sediplus Relax Forte gebruiken. Dit is een voedingssupplement op basis van valeriaanextract en eschscholziaextract dat bijdraagt tot een natuurlijke, kwalitatieve nachtrust en om uitgerust te ontwaken. 

 

 

 1 https://www.lecho.be/sabato/beaute/le-travail-respiratoire-la-cle-pour-lutter-contre-le-stress/10215197.html

SEDIPLUS Relax helpt om periodes van tijdelijke stress te overwinnen

SEDIPLUS Relax is een voedingssupplement op basis van hoogwaardige ingrediënten.

Voor een rustgevend effect gedurende de dag wordt bij volwassenen aanbevolen om 1 tot 2 tabletten na de maaltijd in te nemen, met een beetje water. De maximale dosering is 3 tabletten per dag. Voor een gezonde en goede nachtrust wordt aanbevolen om, een uur voor het slapengaan, 3 tabletten in te nemen.

SEDIPLUS Relax helpt om periodes van tijdelijke stress te overwinnen

SEDIPLUS Relax helpt om periodes van tijdelijke stress te overwinnen
  • Immuniteit

Heb vertrouwen in uzelf, dat voelt goed.

Het is niet altijd gemakkelijk, maar u moet weten dat zelfvertrouwen veel positieve effecten heeft op uw lichaam! We leggen het uit.